1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 5 gün sonra memlekete dönecekti
5 gün sonra memlekete dönecekti

5 gün sonra memlekete dönecekti

Çayeli Bakır İşletmeleri'nde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Polonyalı işçinin 5 gün sonra ülkesine döneceği öğrenildi.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Kanadalı bir firma tarafından işletilen Çayeli Bakır İşletmesi'nde bugün sabah saat 06.55 sıralarında 450 metre derinliğindeki cevher kuyusunda çalışan 5 Polonyalı işçiden Leszek Mulawka (45), dengesini kaybederek 150 metre derinliğe düştü. Uzun süre ulaşılamayan Polonyalı işçinin düştüğü nokta özel bir kamerayla tespit edildi. Güvenli bir ortam oluşturulmasının ardından Mulawka'nın cesedi kuyudan çıkartıldı. Güvenlik kemerini takmadığı için düştüğü belirtilen Mulowka'nın cesedi, savcının yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yaklaşık bir yıldır Kopex firmasının elemanı olarak Çayeli Bakır İşletmesi'nde çalışan Leszek Mulawka'nın 5 gün sonra ülkesine döneceği öğrenildi. Kazadan dolayı şoka giren Polonyalı diğer 4 işçi, 5 gün sonra tamamlanacak işlerini erken bırakarak, ülkelerine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız