1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. 50 yaşında canına kıydı
50 yaşında canına kıydı

50 yaşında canına kıydı

Trabzon'un Yenicuma Mahallesi'nde bu sabah meydana gelen olayda bir kişi silahla başından kendisini vurarak intihar etti.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Yenicuma Mahallesi'nde Aydın Karadeniz (50) isimli şahıs, oturduğu evde bugün sabah saatlerinde odasında kimsenin olmadığı bir sırada başına tabancayla ateş ederek intihar etti. Evdeki ailesi tarafından hemen ambulans çağrılırken, ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Aydın Karadeniz, yapılan müdühalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk sahibi olduğu belirtilen Karadeniz'in Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisi tamamlanarak yakınlarına teslim edildi. Pazarcılık yaptığı öğrenilen 3 çocuk babası Karadeniz'in yakınları ölüm haberini aldıktan sonra sinir krizleri geçirirken, çevresinde sevilen bir kişi olan şahsın neden intihar ettiği belirlenmeye çalışılıyor. Karadeniz'in yarın Boztepe Mahallesi'nde öğle namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız