1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. “Kimse Yok mu?” ekibi Pazar’da
“Kimse Yok mu?” ekibi Pazar’da

“Kimse Yok mu?” ekibi Pazar’da

Samanyolu televizyonunun ilgiyle izlenen ve adını hayır işleriyle duyuran “Kimse yok mu?” program ekibi, Pazar ilçesinde yine kimsesizlerin ilacı oldu.

A+A-

Samanyolu Televizyonunda yayınlanan, sunuculuğunu Şükriye Tutkun’un yapmış olduğu “Kimse yok mu?” programı, fakir ve ihtiyaç sahibi bir aileye el uzatmak için Pazar’da idi.
Suçatı Köyü’nden Münevver T.’ye yardım elini uzatan program, bu hafta Perşembe akşamı saat 23’te Samanyolu TV’de yayınlanacak.
Doğuştan felçli, 18 yaşında bir kızı olan ve hiçbir sosyal güvencesi bulunmayan, eşini 1992 yılında kanserden kaybeden Münevver T. zor şartlar altında hayatına devam ediyordu.

Pazar’a gelen “Kimse Yok mu?” ekibi Pazar Kızkulesi Derneği vasıtası ile aileye ulaştı.
Pazar Zaman Gazetesi temsilciliği ve Yağmur Derneği’nin organizasyonu sonucunda ailenin ihtiyaçları ilçe esnaflarından temin edildi. Kardeş Aile olarak Murat Bul ve eşinin gönüllü olduğu çalışmada mağdur ailenin problemleri büyük oranda giderildi.

İlçe esnaflarından Buloğlu Ticaret aileye iki adet kanepe, iki adet baza ve yatak, üç uyku seti, üç adet halı ile destek olurken Çaymar Market, ailenin gıda ve zücaciye ihtiyacını karşıladı. Yaren Ticaret (Profilo ) aileye buzdolabı ve elektrik süpürgesi, Hoşver Ticaret fırın, ütü ve ütü masası yardımında bulundu. Beyza Perde ailenin evinin perdelerini yeniledi. Yeni Ulus Ekmek Fabrikası ailenin ekmeğini karşılayacağını ifade ederken, Atacan Ticaret, Zeki Atacan da evin inşaat malzemelerini karşıladı. Şaşkın Ticaret Hüsnü Kadıoğlu mağdur ailenin boya, Biberoğlu Kardeşler ise bir yıllık tüp ihtiyacını tedarik etmeyi üstlendiler. Güven Kundura aile bireylerinin ayakkabı gereksinimlerini, Kantaroğlu Ticaret ise giyim eşyalarını karşıladı. Sarıoğlu Ticaret de ocak ve gardırop konusunda yardımcı oldu. Özgür İnşaat Devrim Kantoğlu, mutfak dolabı yapmaya, Kurtuluş Mobilya da evin kapı ihtiyacını karşılamaya söz verdi.
Kimse Yok mu Derneği aileye 500 YTL nakit destekte bulunurken Köy Muhtarı da aileye sakatlık maaşı bağlanması konusunda ilgili resmi kurumlara başvurunun en kısa sürede yapılacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum