1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. ABD tuhaf silahlar geliştiriyor!
ABD tuhaf silahlar geliştiriyor!

ABD tuhaf silahlar geliştiriyor!

Amerikan ordusu yanma hissi uyandıran ışın silahını geliştirmesinin ardından şimdi de bambaşka bir tejknolojiden bahsediyo!

A+A-

Çin'ın uydu düşen füze geliştirdiğini açıklamasının ardından ABD ordusu da peşpeşe yüksek teknolojili silahlar geliştirdiğini açıklamaya devam ediyor.
ABD geçtiğimiz günlerde ışın silahı geliştirdiği açıklamış ve bu silahın isabet ettiği kişide yanma hissi uyandırdığı ve hedef alınan şahsı zarar vermeden etkisiz kıldığı belirtilmişti.
ABD ordusu, "polimer buz" adı verilen yeni geliştirilen bir maddeden silah üreteceğini açıkladı. Peki ama bu tuhaf silahın özelliği ne?
DÜŞMANIN AYAĞINI KAYDIRIYOR
Bu ilginç silahın özelliği, plastik benzeri yapay buzla, düşman güçlerinin hareket kabiliyetini azaltıyor ve böylece "ayağının kaydırılması" amacıyla kullanılacak.
Irak ve Afganistan gibi sıcak ve kurak yerlerde kullanılmak üzere tasarlanan ve bulunduğu yerin rengini alan saydam "polimer buz"a, özel bir kimyasal madde püskürtülerek dost güçlerin kayması engellenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız