1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Açık logar kapağı korkuttu
Açık logar kapağı korkuttu

Açık logar kapağı korkuttu

Pazar’da Karayolları tarafından şehir içi yol çalışmaları sırasında açık bırakılan logar kapağından 6 yaşındaki bir çocuk düştü. Sorumsuzluk tepkiye neden oldu.

A+A-

Türkiye’de açık logar kapaklarının sebep olduğu ölüm olayları hafızalardaki yerini korurken Pazar ilçesinde karayollarının başlattığı şehir içi yol çalışmalarında açık unutulan logar kapağından kanalizasyon çukuruna düşen 6 yaşındaki çocuk korkulu anlar yaşattı.


 Annesiyle birlikte kaldırımda yürürken açık olan logar kapağını fark edemeyen çocuk aniden ayağı kayarak lağım kuyusuna düştü. Annesi ve çevreden gelenler tarafından kuyudan çıkarılan çocuk hafif şekilde yaralanırken vatandaşlar sorumsuzluğa tepki gösterdiler. Çevresinde küçük yaşta çocukların oynadığı ve etrafında demir çubukların bulunduğu açık logar kapağının tehlike arz ettiğine vurgu yapan vatandaşlar, “Bu kadar ölüm olayları yaşanıyor. Ancak kimsenin ders aldığı yok. Bu çocuğun yanında annesi olmasa ve kuyuya düştüğü fark edilmese sorumlusu kim olacaktı?” şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum