1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Ağabey acısına yüreği dayanmadı
Ağabey acısına yüreği dayanmadı

Ağabey acısına yüreği dayanmadı

Kalp krizi geçirerek ölen ağabeyinin üzüntüsüne dayanamayıp kendisi de kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti, kardeşiyle yan yana toprağa verildi.

A+A-

Kalp krizi geçirerek ölen ağabeyi İbrahim Şenyüz'ün üzüntüsüne dayanamayıp kendisi de kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Nurettin Şenyüz, bugün kardeşiyle yan yana toprağa verildi.
Samsun'da arıcılıkla uğraşan İbrahim Şenyüz (57), önceki gün otomobiliyle seyir halindeyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ağabeyinin ölüm haberini alan AK Parti Of İlçe Başkan Yardımcısı Nurettin Şenyüz (53) de Trabzon'dan Samsun'a gitti. Ağabeyinin ölüm acısına dayanamayan Nurettin Şenyüz, İbrahim Şenyüz'ün evinde fenalaştı. Hastaneye kaldırılmak istenen Nurettin Şenyüz yolda hayatını kaybetti. İbrahim ve Nurettin Şenyüz isimli kardeşlerin cenazeleri bugün memleketleri Trabzon'un Of
ilçesinin Bölümlü beldesine getirildi. Bölümlü beldesinde kılınan cenaze namazına Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak, AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, Şenyüz ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şenyüz kardeşler Mithatpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında aile kabristanlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız