1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AHMET YENİLMEZ RİZE'DE SAHNE ALACAK
AHMET YENİLMEZ RİZE'DE SAHNE ALACAK

AHMET YENİLMEZ RİZE'DE SAHNE ALACAK

Ünlü Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Ahmet Yenilmez Rize'de Mehmet Akif Ersoy'u anlatan tek kişilik oyunla sahne alacak

A+A-

Ünlü Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Ahmet Yenilmez tarafından sahnelenen Milli şair Mehmet Akif Ersoy'un hayatını konu alan 'Safahat-Mehmet Akif Ersoy Dönüyor Ya Siz Neredesiniz' adlı tek kişilik tiyatro oyunu Rize Gençlik Merkezi Müdürlüğünün katkılarıyla Rize'de sahne alacak.

Yenilmez tek kişilik oyunda, izleyicinin, “Şayet Mehmet Akif yaşasaydı bu halimize ne derdi?” sorusuna cevap aramasını hedeflediği ve sahneye koyduğu, Mehmet Akif Ersoy’u anlatan ilk ve tek tiyatro oyunu olma özelliğini taşıyor. Aynı zamanda 81 ilde sahnelenerek bir ilke daha imza atan “Safahat: Mehmet Akif Dönüyor, Ya Siz Neredesiniz?” isimli oyunda Milli Şairin hayatından kesitler sunulacak.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 78. Yıl dönümü nedeni ile 27 Aralık 2014 Cumartesi günü saat 14.00 ve 18.00’de İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda sahnelenecek olan oyuna tüm Rizelileri davet etti.

yenilmez1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız