1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Aile plajında icraatın içinden!
Aile plajında icraatın içinden!

Aile plajında icraatın içinden!

Rize'nin Çayeli İlçesi Belediye Başkanı Rıza Çakır, Çayeli Aile Plajı'nda düzenlediği basın toplantısında hizmetlerini değerlendirdi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Çayeli'nin siyaset ve bürokraside çok önemli isimler yetiştirdiğini kaydeden Başkan Rıza Çakır "Nüfusu dışarıda yaşayanlar da dahil 250 binin üzerindedir. Biz göreve geldiğimizde bu güzel ilçemizin önce sorunlarını tespit ettik. Alt yapıda ciddi sorunlar vardı. Bizim dönemimizde drenaj ve deşarj sistemi yenilenerek Çayeli şehir geçişi yeniden yapıldı" dedi.
Sentetik çim kullanılarak yapılacak olan Çayeli şehir stadının ihalesinin yapıldığını, Kültür merkezinin 3 ay sonra hizmete açılacağının bilgisini veren Başkan Çakır "İlçemize Andon Suyu'nu getirdik. Modern ve 5 katlı olacak olan Halk Eğitim Merkezi'nin ihalesini gerçekleştirdik. Anadolu Lisesi'nin inşaatını başlattık. 11 km'lik sahil alanının tamamını ışıklandırdık" diye konuştu.

Başkan Rıza Çakır, bu yıl sıcakların artması ile ilçelerinde bir aile plajı ihtiyacı ortaya çıktığını da ifade ederek "Küresel ısınma ile ortaya çıkan sıcaklar halkı denize itiyordu. Halka açık aile plajı yaptık. Bu plajda aynı anda 300 kişiye hizmet verebiliyoruz" şeklinde konuştu.
AK Parti'nin tekrar tek başına iktidar olmasının ülkeyi daha iyi bir noktaya taşıyacağını belirten Çakır "Çayeli'nde birinci parti olduk. Bir önceki seçimde ikinci olduğumuz Çayeli'nde bu seçimde birinci olduk. Tek başına iktidarla ülkemiz çok daha iyi yerlere gelecektir. İlçemde bulunan seçmenlere örnek bir seçim kampanyası yürüttükleri için onlara teşekkür ediyorum" dedi.
Basın açıklamasının ardından Başkan Çakır, basın mensuplarıyla birlikte plajda voleybol oynadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum