1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ak Parti Gençlik Kolları toplandı
Ak Parti Gençlik Kolları toplandı

Ak Parti Gençlik Kolları toplandı

Pazar Ak Parti Gençlik kolları İl Temsilcilerinin de katıldığı toplantıyla, seçimde yapılacak olan çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yaptı.

A+A-

Abdullah UZUN - Rize İl Gençlik kolları Başkan yardımcıları Servet Furtuna ve Ali Erdoğan’ın da katıldığı toplantıya Pazar Ak Parti Gençlik kolları Başkanı Macit Kambay başkanlık yaptı.
Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Pazar Gençlik kolları Başkanı Macit Kambay şunları söyledi. “Önümüzde yapılacak olan Genel seçimlerde ilçemizde yapacak olduğumuz çalışmalarla ilgili toplantı yaptık. Seçmen listeleri, sandık görevlilerinin yapacak olduğu çalışmalarla ilgili istişareler gerçekleştiriyoruz. Tüm mahalle ve köy gençlik kollarımız artık seçimle ilgili çalışmalara başlamıştır. İlçe Başkanlığımızda devamlı bir görevli bulunduruyoruz. Ak Parti İlçe başkanlığından almış olduğumuz talimatlar doğrultusunda programlarımızı kesintisiz uyguluyoruz. Seçime kadar ilçemizde kültürel bir çalışma planlıyoruz. Bu etkinlik, gençlere yönelik tiyatro ve müzik çalışması şeklinde olacaktır.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum