1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK PARTİ PAZAR'DA SEÇİME NASIL GİRİYOR?
AK PARTİ PAZAR'DA SEÇİME NASIL GİRİYOR?

AK PARTİ PAZAR'DA SEÇİME NASIL GİRİYOR?

Mahalli seçimler yaklaşırken AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Pazar53'ün sorularını cevapladı. İşte o kritik sorular...

A+A-

Seçimler yaklaşırken siyaset biraz daha ısınmaya başladı...

Pazar53 olarak; siyasetin, siyasetçinin nabzını tutmak, mevcut durumu analiz ederken, gelecekle ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere mikrofonumuzu siyaset kurumunun başındakilere uzatıyoruz.

İlk olarak, icranın başındaki AK Parti ile başlıyoruz.

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız'a, gündemle ilgili merak edilen soruları yönelttik.

Pazar'daki siyasetleri, çalışmaları, projeleri, belediye ile ilgili görüşleri, beklentileri, Pazarspor, Çaykur, eğitim ve fakülte konularında yönelttiğimiz farklı farklı sorulara Başkan Yıldız dobra dobra, ses getirecek cevaplar verdi.

İşte Sayın Yıldız'a yönelttiğimiz sorular:

— Önümüzde mahalli seçimler var. Mahalli seçimlerde Pazar’da bir değişiklik olacak mı? Mevcut Belediye başkanı ile devam mı, tamam mı?

— Bu yerel seçimlerde önceki dönem gibi bir aday adayı furyası yaşanır mı? Kaç aday adayı bekliyorsunuz Pazar’da?

— 5 yıldır ilçe başkanı olarak görev yapıyorsunuz. Adem Yıldız, Pazar Belediye Başkanlığını düşünüyor mu?

— Yani bu konuda size bir görev tevdi edilirse bu anlamda görevden kaçmayacağınızı mı ifade ediyorsunuz?

— İlçe başkanlarının önünde bir bağlayıcı durum var tüzüğünüz gereği. Bu bir sıkıntı oluşturur mu sizin açınızdan?

— Mevcut belediyede geldiğiniz noktada beklediğiniz performansı yakalayabildiniz mi? AK Parti İlçe Başkanı olarak AK Partili Pazar Belediyesi’nin çalışmalarını nasıl buluyorsunuz? Büyük vaatlerle göreve geldiniz. Marka şehir vurgusu yapıldı meydanlarda. Son döneme giriliyor. Verilen sözlerin yerine getirildiğine inanıyor musunuz?

—Pazar’daki eleştirileri nasıl buluyorsunuz? AK Parti Pazar’da yok deniliyor. Pazar’ı Ardeşen yönetiyor deniliyor. AK Parti Pazar’a 1 milletvekili vermedi, Pazar köy oldu, Ardeşen aldı başını gitti gibi sürekli yorumlar geliyor. Buna ne diyeceksiniz?

— Pazar’ın Hamidiye’ye doğru kaydırılması, hastanenin, adliyenin burada kurulması doğru bir karar mıydı? Pazar merkez esnafının şikâyetleri var. Hamidiye’de Ardeşen Eczanesi ismiyle bir eczane açıldı. Nöbetçi eczane burası olunca şehir merkezindeki vatandaş Hamidiye’ye gitmek zorunda kalıyor. Bu tarz sıkıntılara bir çözüm düşünülüyor mu?

—Kaçkar Bölge Hastanesi’ndeki doktor sıkıntısı nasıl çözülecek? Açıldığı günden beri doktor sıkıntısı yaşanıyor. Branş doktorlarının olmadığı, gelenlerin de bırakıp gittiği şikâyetleri son bulacak mı?

— Baharda şehir merkezinde temeli atılması beklenen Pazar Kaymakamlığı’nın yeni binası ile ilgili bir sıkıntı mı var? Neden henüz temeli atılmadı?

— Pazar’a yeni açılan fakülteye 40+40 olmak üzere 80 kontenjan açıldı. Sizin destek anlamında yaptıklarınız neler? Beklentiniz nedir fakülteden ve buna altyapı anlamında ne gibi destekler sunmayı düşünüyorsunuz?

— Pazarspor şampiyon oldu, 2. Lig’e yükseldi. Yeni bir yönetim oluşturuldu. Yeni yönetimi nasıl buldunuz? Gerekli desteği sağlıyor musunuz kulübe ve bu noktada beklentileriniz nedir?

— Çaykur konusunu sormak istiyorum. Pazar’da siyaset yapıyorsunuz. Siyasetin en önemli getirisi oy. Çaykur’un politikalarını nasıl görüyorsunuz? Genel müdür sizin bürokratınız nihayetinde. Yapılan uygulamaların olumsuz etkilerinden yola çıkılarak, özellikle Pazar bağlamında; fabrika müdürlerinin değişimi konusunda olsun, çay alımlarıyla ilgili olsun, işçilerin durumlarıyla ilgili olsun; bu konularda yoğun tepkiler yaşanmıştı. Çaykur sizin siyasetinizi ne yönde etkiliyor?

SORULARDAN BİR BÖLÜMÜ BUNLAR...

SAYIN YILDIZ'IN CEVAPLARI İSE GERÇEKTEN İLGİNÇ VE SES GETİRECEK CİNSTEN...

İLÇE BAŞKANI ADEM YILDIZ'IN SORULARA VERDİĞİ CEVAPLARIN YER ALDIĞI RÖPORTAJ İÇİN BURAYA TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum