1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK PARTİ RİZE'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI
AK PARTİ RİZE'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

AK PARTİ RİZE'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

AK Parti Rize teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun da katılımıyla Rize Kapalı Spor Salonunda aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

A+A-

AK Parti Rize teşkilatı, Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun da katılımıyla Rize Kapalı Spor Salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına 5 bin kişinin iştirak ettiğini duyurdu.

akpart5.20150418231931.jpg

Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısı ile AK Parti Rize’de seçim startını verdi.

akpart4.20150418231956.jpg

Program öncesinde mehteran takımı tarafından katılımcılara marş dinletisi sunuldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı ve Nusret Bayraktar,  Ak Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, İl Başkanı Muhammet Avcı ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap salondaki bütün tribünleri dolaşarak vatandaşlara karanfil dağıttı. Ayrıca aday tanıtım programındaki tüm konuşmalar işitme engelliler için işaret diliyle anlatıldı.

muhammedavci.20150418232023.jpg

Avcı,“Yeni bir Türkiye rekoruyla birlikte üç adayımızı Meclis’e göndereceğiz”
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Rize İl başkanı Avcı, “Böylesi disiplinli, azimli ve güçlü bir teşkilata sahip olmanın onurunu, huzurunu ve bahtiyarlığını bizlere bahşeden Allah’a hamd ediyorum. 7 Haziran seçimlerinin en önemli eşiklerinden birini, aday tanıtım toplantımızı icra ediyoruz. Bu toplantının akabinde yoğun biçimde seçim çalışmalarımız başlayacak. Adaylarımızı sarıp sarmalayarak milletimizle buluşmalarını sağlayacağız. Bu salonda adeta küçük bir Rize var. AK Parti ailesi olarak böylesi coşkulu bir ortamda Rize sosyolojisinin hemen her tabakasına mensup hemşerimizle adaylarımızı buluşturmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bu bahtiyarlık yoğun bir çalışma temposuyla birleşecek. AK Parti özgün değerini ortaya koyacak ve inşallah yeni bir Türkiye rekoruyla birlikte üç adayımızı da meclise göndermiş olacağız.”  dedi.

akpart6.20150418232041.jpg

Davutoğlu Rize’ye Geliyor
İl başkanı Avcı ayrıca Başbakan Davutoğlu’nun Rize’deki mitingiyle ilgili şunları söyledi: “28 Nisan günü yani 10 gün sonra sayın başbakanımızın katılımıyla AK Parti’nin büyük Rize mitingini icra edeceğiz. Bu salondaki coşkuyu ve heyecanı aynı disiplin ve aynı azimle birlikte Rize Cumhuriyet Meydanında da gerçekleştireceğiz. Ve inşallah sayın başbakanımızı buradan son derece yüksek bir motivasyonla uğurlayacağız.”

akpart2.20150418232111.jpg

Soylu, “Bu sadece Ak Parti’nin davası değildir”
Rize’nin her zaman büyük medeniyet mirasına ve AK Parti'ye kurulduğu günden itibaren sahip çıktığını ve hizmete destek verdiğini söyleyen AK Parti Genel Başkan yardımcısı Süleyman Soylu, konuşmasında, “Bizler yeni anayasa heyecanımızla, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşacağımıza inandığımız başkanlık sistemiyle yepyeni bir yolculuğu, yepyeni bir anlayışı başlatıyoruz. Çok çalışmalı, çok gayret göstermeliyiz. Bu, sadece AK Parti'nin davası değildir. Bu, büyük milletimizin hem geçmiş hem bugün hem de gelecek davasıdır. Eğer büyük ve özgür Türkiye istiyorsak, 28 Şubat'ın, 60 darbesinin o mefhum günlerine, koalisyonların Türkiye'ye maliyetine tekrar ülkemizi düşürmek istemiyorsak, Türkiye'de başkanlık sistemini getirebilmek için büyük gayret ortaya koymalı, her seçimden daha fazla çalışmalıyız.” ifadelerine yer verdi.

hasankaral.20150418232135.jpg

Karal, “Bizlere güvenenleri Allah’ın izniyle mahcup etmeyeceğiz”
Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal programda yapmış olduğu konuşmada, “2001 yılından bu yana 9 seçim geçirdik. Hep beraber el ele, omuz omuza vererek başarıyla sonuçlandırdık. Türkiye’yi bir dünya ülkesi yapma yolunda hep beraber mücadele verdik, elimizi taşın altına koyduk. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde çıkmış olduğumuz bu büyük mücadeleyi kesintiye uğratmadan, Allah’ın izniyle sizlerin desteğiyle devam ettireceğiz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın çizmiş olduğu dümdüz ve istikametli çizginin hiçbir zaman dışına çıkmadık. 7 gün 24 saat çalıştık. Daha Rize’de yapacağımız çok şey var. Sizlerin destekleriyle 25. dönemde yarım kalan projelerimizi tamamlayarak, Rize’mizi yeni projelerle tanıştıracağız. Bize güvenenleri Allah’ın izniyle mahcup etmeyeceğiz” dedi.

hikmetayar.20150418232151.jpg

Ayar, “Olduğum gibi görünen, göründüğüm gibi olan bir kardeşinizim”
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar konuşmasında, “Tüm teşkilatımızla birlikte görev süremiz içerisinde büyük başarılara imza attık. Rize tarihindeki bu büyük başarılara, birlikte gece gündüz çalışarak Allah’ın da bir lütfüyle muvaffak olduk. Bütün parametrelerde Rize’miz Ankara ölçeğinde hep bir numara olmuştur. Bütün bu başarıların benim için milletvekilliğinden çok daha değerli olduğunu ifade etmek istiyorum. O büyük liderin arkasında siyaset yapmanın onurunu yaşadım. 27 yıldır siyaseten teşkilatlarda görev alan bir kardeşinizim. Teşkilatlarda ne kadar başarılı olduysam milletvekili seçilirsem en az o kadar başarılı olacağıma inanıyorum. Bu vesileyle huzurunuzdayım. Mütevazı bir kişiliğim var ama bazı konularda mütevazı olmayacağım. Siyaseti iyi bilirim, teşkilatçılığı çok iyi birlim, davayı, sadakati, ahde vefayı çok iyi bilirim, ama hileyi, afra tafrayı, tefrikayı bilmem. Olduğum gibi görünen, göründüğüm gibi olan bir kardeşinizim. Teşkilat çalışmalarımızda birlik, beraberliğe ve uyuma çok önem verdik. Milletvekili seçildikten sonra birlik beraberlik ve uyuma aynı önemi vereceğiz” sözlerine yer verdi.

osmanaskinbak.20150418232216.jpg

Bak, “Baba ocağımda milletvekili adayı olmaktan gurur duyuyorum”
Baba ocağında milletvekili adayı olmaktan büyük gurur duyduğunu belirten Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, sözlerine şu dörtlükle başladı, “Rizelim, İşaret aldığın gün atandan, Yürüyeceksin, Millet yürüyecek arkandan, Size selam getirdim Recep Tayyip Erdoğan’dan”

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Bak, “Dışişleri komisyonunda görev yaparken şunu gördük: Rize’nin evladı Recep Tayyip Erdoğan için şunu söylüyorlardı, ‘Recep Tayyip Erdoğan’a çok iyi bakın, O’na sadece sizin ihtiyacınız yok, bizim de ihtiyacımız var. Myanmar’ın, Filistin’in, tüm mazlumların ihtiyacı var’ Çünkü Recep Tayyip Erdoğan sessiz yığınların sesi, kimsesizlerin kimsesidir. Rize olarak böyle bir lideri aramızdan çıkardığımız için ne kadar gururlu olsak yetmez. Rize’nin kalkınması için, büyümesi için, kapı kapı dolaşacağız. Seçmenlerimizle kucaklaşacağız. Diyeceğiz ki biz Yeni Türkiye’yi istiyoruz, biz büyüyen Türkiye’yi istiyoruz. Oyunları bozmak için Recep Tayyip Erdoğan’a selam göndereceğiz. Diyeceğiz ki Rize seni çok seviyor, Rize seninle beraber yürüyor” şeklinde konuştu.

hayatiyazici.20150418232240.jpg

Yazıcı, “Yeni Türkiye için 7 Haziran  önemli”
AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı da konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu aday tanıtımı Türkiye’nin 2023 vizyonuna varma yolunda çizdiğimiz perspektifin gerçekleşmesi bakımından önemli bir dönemeç taşıdır. Rizeli her zaman vatanseverliğiyle, dikleşmeden dik duruşuyla hep milletten yana, vatandan yana, iş yapandan yana olmuştur. Her şey Türkiye için diyerek 14 ağustos 2001’de Türk siyasi hayatında varlığımızı tescil ettirdik her şey Türkiye için diyen AK Parti kadrolarını aziz milletimiz 3 Kasım 2002 de yetkiyle donattı, iktidara getirdi, sorumluluğu yükledi.  Milletimiz boşuna iş yapmaz. İş yapacak olana bakar. Vizyonu olana bakar. Hizmet aşkıyla dolu olana bakar ve tercihini öyle kullanır. Aziz milletimiz 7 Haziran seçimlerinde Türkiye’nin kazanımlarını unutmayacak. Türkiye’nin 2023 vizyonunu değerlendirecek ve onu gerçekleştirecek kadrolara daha güçlü bir şekilde destek verecektir. Bu seçim önemli. Sadece Rize için değil bütün Türkiye için önemli. Türkiye’nin sistem sorunu vardır. Bu sorunu aşabilmek için anayasayı değiştirecek bir güce ve imkâna kavuşması gerekir.”

nusretbayraktar.20150418232256.jpg

Bayraktar “Yeni Arkadaşlarımız hizmete devam edecektir”
AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise yaptığı konuşmada, “Uzun yıllar süren çalışmalar sonucu 3 dönem parlamentodaki hayatımızı şölen ve bayram havası içerisinde yeni gelen ekiplere görev anlamında devretmenin arifesinde bulunuyoruz. Bize bu imkânı bahşeden milletimize ve hemşerilerimize sonsuz şükranlarımızı arz ediyoruz. Yaptığımız uyumlu çalışmalar neticesinde Cumhuriyet tarihimizin en büyük projelerinin ilimize gelmesi sağlanmıştır. Yeni gelen kardeşlerimizin bütün güçleriyle çalışacaklarına ve bu çalışmalarında başarılı olacaklarına inanıyorum. Şu an içerisinde olduğumuz kapalı spor salonunun hizmete kazandırılması yapılan çalışmaların sadece bir tanesidir. Ovit Tüneli ve onun bağlantısı olduğu lojistik merkez, güney çevre yolu, salaha tüneli, yeşil yol ve uluslararası hava taşımacılığı ve bölgenin kalkınmasının lokomotifi olacak havalimanı gibi, üniversite gibi çalışmalar bugüne kadar bu noktaya gelmiş bulundu. Bugüne kadar emeği ve katkısı olan tüm kardeşlerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

akpart3.20150418232326.jpg

akpart1.20150418232400.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
31 Yorum