1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ak Parti seçim havasına girdi
Ak Parti seçim havasına girdi

Ak Parti seçim havasına girdi

Ak Parti Pazar İlçe Teşkilatı, bugün düzenlediği İlçe Danışma Meclisi toplantısı ile 4 Kasım'da yapılacak olan genel seçimlerin startını verdi.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar Belediye Kültür Salonu’nda yapılan ilçe Danışma toplantısına Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Başkan Yardımcıları Yılmaz Katmer, Osman Karavin, Halil Turan, Mehmet Avcı, Bahattin Karalı, Ali Avcılar, İsmail Kosif, İsmail Soba, İl Yönetim Kurulu üyesi Şefik Büyükyazıcı, Pazar İlçe teşkilatı, Köy ve Mahalle temsilcileri, Sandık görevlileri, Gençlik ve Kadın kolları üyeleri katıldı.
 
İlçe Danışma Meclisi toplantısının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Ahmet Basa, teşkilat olarak yaptıkları çalışmalar hakkında partilileri bilgilendirerek, yapılan toplantının hayırlı olmasını diledi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Hasan Karal, 4 yıl içerisinde Parti olarak yaptıklarını ve önümüzdeki kasım ayında yapılacak genel seçimler hakkında bilgi vererek, “İlk seçimimiz nisan ayında başlıyor. İnşallah devletin en önemli iki koltuğunda da Ak Partili isimler oturacak. Yüzde 34,5 olan oy oranımızı 4 yıl geçmemize rağmen kamuoyu yoklamalarında koruduğumuz, hatta yukarılara çıkarttığımız görülüyor. Ama muhalefet oylarını yükseltememiştir. Bunun için erken seçim istemiyorlar." dedi.

Başkan Karal Rize'yi 81 il içerisinde birinci sıraya oturtacakalrını da kaydederek, "Cumhuriyet tarihinde Gap'dan sonra ikinci büyük proje ise sahil yolunun bitirilmesidir. Sayın Başbakanımız 7–8 Nisan tarihlerinde Samsun’dan başlayarak karayolunda geçerek sarp sınır kapısına kadar olan kısmı açacak. Ayrıca Gürcistan ve Türkiye’ye hizmet verecek olan Batum Havaalanı’nın da açılışına katılacak. Artık Trabzon’a uçakta yer bulamayanlar Batum Havaalanı’ndan faydalanabilecek. Biz bölgemize sanayiden çok turizmin gelmesinden yanayız. Pazar ilçemizin Hamidiye bölgesinde bir Bölge Hastanesi ve yanında bir Bölge Adliyesi yapılması kararlaştırıldı. Kısa bir süre sonra her iki inşaatın yapımına başlanacak. Rize Üniversitesine Rektör atandıktan sonra Pazar’a da bir yüksekokul açacağız. Hizmetlerimizle ülkeyi nereden nereye getirdiğimizi görüyorsunuz.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum