1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ak Parti üç ayrı koldan çalışıyor
Ak Parti üç ayrı koldan çalışıyor

Ak Parti üç ayrı koldan çalışıyor

Ak Parti Rize Milletvekili adayları tek tek çalışmaya başladı. 3 aday da 3 ayrı yerde aynı anda seçim çalışması yaparak zamanı değerlendiriyor.

A+A-

Rize’de Ak Parti adayları, seçimlere kısa zaman kalması nedeniyle çalışmaları tek tek devam ettiriyorlar.
Ak parti Rize milletvekili adaylarından Ali Bayramoğlu Rize merkeze bağlı Gündoğdu beldesinde, 2. sıra adayı Dr. Lütfü Çırakoğlu Ardeşen ilçesinde, 3. sıra adayı Hasan Karal da Hemşin ilçesinde esnaf ziyaretleri yaptılar.

Gündoğdu beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen Ali Bayramoğlu, “Biz seçim propagandası yapmıyoruz. Yüklenmiş olduğumuz bir misyonumuz var. Başbakanımıza yakışacak bir oy oranına ulaşmak için çaba sarf ediyoruz.” Dedi.

Ardeşen’de esnaf ziyareti yapan Dr. Çırakoğlu ise memleketinde yoğun ilgiyle karşılandı. Dr. Çırakoğlu, Rize’de Ak Parti’ye yakışır bir oran ile meclise gitmek istediklerini belirterek, “Bizim seçilip seçilememek gibi bir kaygımız yok. Tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de partimizin yerleşmiş bir tabanı var. Ama Rize’den alınacak oy oranı bizim için çok önemli.” Dedi.
 
Rize Ak Parti 3. sıra adayı Hasan Karal ise Hemşin ilçesinde vatandaşlarla hasbıhal yaptı. Ak Parti hükümeti döneminde 20 yıldır çalışanların alamadığı 14,5 katrilyonluk nemaların dağıtıldığını vurgulayan Karal, “Hala hükümetimizi dedikodularla eleştiriyorlar. Somut bir malzeme bulamıyorlar. Bunun sebebi de hükümetimizin çalışmalarını akılları sıra gölgeleyerek yok saydırmak istemeleridir. Seçmenimizin bu konudaki duyarlılığı bizleri sevindiriyor. Gittiğimiz yerlerde biz değil vatandaş hizmetlerimizi anlatıp teşekkürlerini sunuyorlar. Muhalefet, güneşi balçıkla sıvamaya kalkmış. 22 Temmuz’da kazdıkları kuyuya düşecekler. Bu hep böyle oldu. O nedenle Rize’den birliğimizi bozmadan hareket ederek 22 Temmuz’da Başbakanımıza yakışır bir tabloyla onun huzuruna çıkalım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum