1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ak Parti’den çirkin siyaset tepkisi
Ak Parti’den çirkin siyaset tepkisi

Ak Parti’den çirkin siyaset tepkisi

Parti otobüsünün camının kırıldığı ve şehrin muhtelif yerlerindeki afişlerinin yırtıldığını açıklayan Ak Parti Rize İl Başkanlığı, olayları kınadı.

A+A-

Ak Parti Rize İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada dün gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce partinin seçim otobüsünün camının park halindeyken kırıldığı ve billboardlardaki reklam afişlerinin tahrip edildiği belirtilerek, “Siyasetin kendi hukuki ve ahlaki zemini içerisinde devam etmesi taraftarıyız. Son zamanlarda Rize’de siyaset adına anlamsız tartışmalar çıkartıp buradan nemalanmak isteyenler vardır. Bunlar küçük hesaplardır. Siyaset kavgayla, dedikoduyla olmaz. İlimizde çok güzel bir atmosferde devam eden seçim çalışmalarına gölge düşürmeye yönelik bu çirkin saldırıları kınıyor, faillerinin bulunmasını bekliyoruz” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum