1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK PARTİ'DE BAL TUTAN PARMAĞINI YALIYOR!
AK PARTİ'DE BAL TUTAN PARMAĞINI YALIYOR!

AK PARTİ'DE BAL TUTAN PARMAĞINI YALIYOR!

Ardeşen Eski Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Bakanlık Müşavirliğine atandı.

A+A-

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Mümtaz Sinan; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Bakanlık Müşavirliğine atandı.

İşte Ardeşen'den son atamalar:
2014 Yerel seçimlerinde AKP'den Ardeşen belediye başkan aday adayı Kemal Şamlıoğlu'nun Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürlüğünde Öğrenci İşleri ve sosyal etkinlikler daire başkanlığına, Ardeşen Eski Belediye başkan yardımcısı, Mevcut Rize'İl Genel Meclis üyesi Mehmet Yerebakan'ın Bakanlar Kurulu Kararı ile İller Bankası'nın Türkiye Geneli İl Genel Meclisleri ve İl Özel İdarelerini Temsilen Yönetim kurulu üyeliğine getirilmesi ve  Son yerel seçimlerde aday olmayan, Tunca Eski belediye başkanı Ahmet Topal'ın Gümrük ve Ticaret bakanlığı özel kalemliğine ve son olarak Mümtaz Sinan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında Bakanlık Müşavirliğine atandı getirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum