1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AK Parti'den Pazar'da kenetlenme toplantısı
AK Parti'den Pazar'da kenetlenme toplantısı

AK Parti'den Pazar'da kenetlenme toplantısı

AK Parti Pazar İlçe teşkilatında önceki dönemlerde yer alan isimler, yeni yönetimle birlikte kaynaşma toplantısında bir araya geldiler.

A+A-

AK Parti Pazar ilçe başkanı Nurettin İnce, Yönetim Kurulu üyeleri, partiye emeği geçmiş önceki dönem yöneticileri ile bilgi ve istişare toplantısında bir araya geldiklerini ifade ederek, “Kenetlenme anlamında faydalı bir toplantı oldu” dedi.

AK Parti İlçe Başkanlığı’ndaki toplantıya Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın yanısıra, önceki dönem ilçe başkanı ve şu anda il disiplin kurulunda görev alan Sabri Aydoğdu ve Yahya Terzi, geçmiş dönem il genel meclis üyesi Hasan Hacıfazlıoğlu, geçmiş dönem il yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan Demir Ali Kurt ve Şefik Büyükyazıcı, gençlik kolları eski başkanı ve şuan il gençlik kolları yönetim kurulu üyesi Oruç Halis Barış, yine eski gençlik kolları başkanları Dursun Ali Korkmaz, Tolga Karahan ve Volkan Canca katıldı.

akpart1.20150121111616.jpg

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, katılımcılara öncelikle, mazeretleri nedeni ile toplantıya iştirak edemeyenlerin selamlarını ileterek sözlerine başladı. AK Parti ailesinin çok geniş olduğunu söyleyen İnce, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak; “Bizler vefaya çok büyük önem veren bir anlayışın temsilcileriyiz. AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar, partinin değişik kademelerinde görev almış gönüldaşları bir arada görmekten mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki 2015 genel seçimlerinde hep birlikte el ele vererek, omuz omuza yürüyeceğiz ve bu seçimi de alnımızın akıyla başarıyla tamamlayacağız.” dedi.

İnce konuşmasının devamında, “AK Parti kimsenin şahsi şirketi değildir. Bu koltuklarda dün sizler oturuyordunuz, bugün bizler oturuyoruz. Yarın da bir başka dava arkadaşımız oturacak. Bu bir bayrak yarışıdır. Önemli olan dargınlıkların, kırgınlıkların olmamasıdır. Yürekten inanıyorum ki bu partide görev alan herkes hizmet yapmak amacı ve arzusu ile görev almıştır. Bu gaye ile bu makamlardan kazandığınız tecrübeler bizlere yol gösterecek, yolumuza ışık tutacaktır” ifadelerini kullandı.

İnce’nin ardından söz alan Belediye Başkanı Ahmet Basa, “Belediye olarak yeni Başkanımız Nurettin İnce ve ekibi ile mükemmel bir uyum yakaladık. Bu birlik, beraberlik ve uyum içerisinde gireceğimiz 2015 genel seçimlerinden çok büyük bir başarı ile çıkacağımıza benim de inancım tamdır” şeklinde konuştu.
   
Toplantının devamında tek tek söz alan başkanlar, birlik ve beraberlik açısından çok önemli değeri olan bu toplantının yapılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek; “2015 genel seçimlerinin partimiz ve ülkemiz için ne derece önemli olduğunun bilincindeyiz. Pazar’ımızı daha yukarılara taşımak için hazırız” diye konuştular.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum