1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ak Parti'den teşekkür ve özür!
Ak Parti'den teşekkür ve özür!

Ak Parti'den teşekkür ve özür!

Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Ahmet Basa Başbakan'ın gezisine destek veren tüm STÖ'lere teşekkür ederken, program değişikliği mağdurlarından da özür diledi.

A+A-

Karadeniz Sahil Yolu'nun açılış töreni için geldiği bölgede bugün de Artvin'in Borçka ilçesinde Borçka Barajı'nın açılışını yapan Başbakan Erdoğan, Artvin'den karayolu ile geldiği Rize'den helikopterle Trabzon Havalimanı'na oradan da Ankara'ya hareket etti.
Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Basa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’ye gelişi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.
Başkan Basa, Başbakan Erdoğan’ın Karadeniz Sahil Yolu açılışı münasebetiyle düzenlenen program dolayısıyla Rize’ye gelişinde programın akışına destek veren sivil toplum örgütlerine teşekkür ederek, “Karadeniz Sahil Yolunun açılışını yapmak üzere İlimize gelen Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın karşılanması için Ak Parti Pazar İlçe teşkilatımızın organizasyonunda bize katkıda bulunan Minibüsçüler Derneği, Kamyoncular Derneği, Şoförler Odası Başkanları, üyeleri ile ilçemizde bulunan diğer sivil toplum örgütleri temsilcilerine ve vatandaşlarımıza tek tek teşekkür ediyorum. Bu vesile ile hizmete açılan sahil yolumuzda vatandaşlarımızın kazasız belasız yolculuklar yapmalarını temenni ederken, bu yolun hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Ayrıca Sayın Başbakanımızın Artvin’in Borçka ilçesindeki Baraj ve Hidroelektrik santralinin açılışına katılmak üzere ilçemizden geçeceğini duyurmuştuk. Bu duyurumuz üzerine vatandaşlarımız karşılama alanına geldiler. Ancak programda yapılan değişiklik nedeniyle tüm ilçelerde yapılan karşılama törenleri iptal edilerek Başbakanımız Helikopterle açılış alanına gitmek zorunda kalmıştır. Bundan dolayı karşılama alanına gelerek destek veren vatandaşlarımızdan özür diliyor ve katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek saygılar sunuyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum