1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AKP’den Minibüsçülere destek
AKP’den Minibüsçülere destek

AKP’den Minibüsçülere destek

Yeni göreve seçilen 24 Numaralı Pazar Minibüsçüler Kooperatifi Yönetim Kurulu’na ziyarette bulunan AKP Pazar ilçe teşkilatı, destek sözü verdi.

A+A-

Ak Parti Pazar İlçe Teşkilatı, bir süre önce göreve seçilen 24 Numaralı Pazar Minibüsçüler Kooperatifi Yönetim Kurulu’na ziyarette bulundu. Minibüsçülerin dertlerini dinleyen Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Ahmet Basa, iktidar partisi olarak gereken desteği sağlayacaklarını söyledi.
24 Numaralı Pazar Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İbrahim Bengli de Başkan Ahmet Basa nezdinde Ak Parti ilçe teşkilatına teşekkür ederek,

“Kooperatifimize bağlı 137 araç vardır. 42 aracımız Pazar- Ardeşen arasında çalışırken, 95 aracımız ise Pazar- Rize arasında yolcu taşımacılığı yapmaktadır. Dosan Çay Fabrikası ile Pazar arasında her 8 dakikada bir araç kaldırıyoruz. Rize’ye ise 6.30’da başlayan seferlerimiz her on beş dakikada bir devam ediyor. Rize’den Pazar’a ise saat 7.00’de başlayan seferlerimiz aralıksız 30 dakikada bir devam ediyor. 1993 yılında kurulan Kooperatifimizin bazı sorunları vardır. Örneğin Şehir içlerinde cep yoktur. Ayrıca Bölge trafik istasyonu yanı ile Dosan Çay fabrikası güzergâhında durağımız yoktur. Yöneticilerimizin bizim sorunlarımıza mutlaka çözüm bulmalıdır. Biz sivil toplum örgütü olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin geçim kaynağı ise araçlarıdır. Bizler ziyarette bulunduğunuzdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum