1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. AKP'ye destek için Rize'ye geldi
AKP'ye destek için Rize'ye geldi

AKP'ye destek için Rize'ye geldi

Partisinin adaylarını desteklemek için memleketi Rize'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, seçim çalışmalarına katılıyor.

A+A-

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, partisinin adaylarına destek vermek üzere memleketi Rize'ye geldi. Çayeli ilçesinde partililerle sohbet eden Yazıcı, AK Parti iktidarında yapılanları anlayabilmek için bu hizmetleri daha önceki dönemlerde yapılanlarla kıyaslamak gerektiğini söyledi. Rize'nin dünya liderleri arasında yer alan bir Başbakan'a sahip olduğunu kaydeden Yazıcı, "Eskiden siyasetçiler, 'Başbakanı olan ilin partisi olmaz' derlerdi. Bu memleket bir Başbakan'a
sahip. O Başbakan bir lider konumunda ve sadece Türkiye'nin Başbakanı değil, aynı zamanda dünya liderleri arasında bir pozisyona sahiptir" dedi.

Rize'ye geliş amacını da anlatan Yazıcı, "Seçim çalışmaları çerçevesinde Rize'ye ve Çayeli'ne geldik. Hemşehrilerimizin çok yakın ilgi ve alakalarını gördük. Bu bizi memnun etti. Bu konuda kuşkumuz da yoktu. Çayeli'nin siyasette önemli bir yeri vardır. Ama Çayeli kendisine hizmet getireni takip eder, hizmet getireceğe bakar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum