1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Albayrak, memleketi Rize'de hasret giderdi
Albayrak, memleketi Rize'de hasret giderdi

Albayrak, memleketi Rize'de hasret giderdi

Trabzonspor maçı öncesi Rize'ye giden Abdurrahim Albayrak, doğup büyüdüğü Rize'nin Kömürcüler Köyü'ne gelerek hasret giderdi.

A+A-

Trabzonspor maçı öncesi Trabzon'a gelen Abdurrahim Albayrak, doğup büyüdüğü Rize'nin Kömürcüler Köyü'ne gelerek hasret giderdi. Albayrak'a, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de eşlik etti.

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da yönetici Abdurrahim Albayrak, zorlu maç öncesi doğup büyüdüğü Rize'nin Kömürcüler köyüne gelerek stres attı.

albayrak3.jpg

Sabahın erken saatlerinde Galatasaray'ın konakladığı Novotel'den kendi şirketine ait araçla Ali Dürüst ve bazı yöneticilerle birlikte hareket eden Albayrak'a basın mensupları da eşlik etti. Rize'de verilen sabah kahvaltısının ardından direksiyon başına geçen Albayrak, daha önce servisçilik yaptığı hatta nostalji yaşadı. Doğup büyüdüğü Kömürcüler Köyü'ne gelerek anılarını anlatan Albayrak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

albayrak1.20150419161251.jpg

"TIRNAKLARIMLA KAZIDIM"
Abdurrahim Albayrak, bugünlere tırnaklarıyla kazıyarak geldiğini belirterek, "1954 yılında burada doğdum. O zaman burada tek odalı bir evimiz vardı. Hatta ben tahtaların üzerinde yatardım. 1960 yılında babam Almanya'ya ilk gidenlerdendi. Tahta bavulla Almanya'ya gittiğini hatırlıyorum. Burada sırtımızda uzak yerlerden 65-70 sepet çay taşırdık. Pirket dükkanımızda 600 tane pirket taş keserdim. Daha sonra Almanya'ya gittim. Almanya dönüşü bir minibüs alarak geldiğimiz yolda servisçilik yapardım. Ben bugünlere dişimle tırnağımla geldim" dedi.

albayrak2.jpg

"HEMŞEHRİLERİMLE ZOR BİR MAÇ OLACAK"
Bu akşam oynayacakları Trabzonspor maçına da değinen Albayrak, "Trabzonspor çok sevdiğim bir rakip. Hemşehrilerimle zor bir maç olacak" diye konuştu.
'Son hafta oynayacakları Çaykur Rizespor maçında tribünde olacak mısınız' sorusuna Albayrak, "Bizim için önemli olan Galatasaray'ın şampiyonluğu. Biz seçim çalışması yapmıyoruz. Her gün futbolcularla ve teknik heyetle sohbet ediyoruz. Seçime daha çok var. Galatasaray kongre üyelerinin bize vermiş olduğu görevi layıkıyla yerine getirmek istiyoruz. Bizim için önemli bir maç, Trabzonspor'un gücünü biliyoruz. Şu anda tamamen Trabzonspor ile oynayacağımız maça odaklandık" cevabını verdi.

DÜRÜST: "SEÇİME ENDEKSLİ ÇALIŞMIYORUZ"
Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ise seçime endeksli çalışmadıklarını vurgulayarak, "Demokratik bir ortam, adaylar var. O kendi yoluna devam ediyor. Bizim yapmamız gereken Galatasaray'ı hedefine ulaştırmak. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte kalan süreyi değerlendiriyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır. İçinde olalım, dışında olalım fark etmez. Bu mücadele devam edecek" ifadelerini kullandı.
Abdurrahim Albayrak, kendilerine ait çay bahçesine giderek burada Galatasaray atkısı ile basın mensuplarına poz verirken, parmaklarıyla 4 yıldızı takacaklarını işaret etti. Albayrak, yöneticiler ve basın mensupları birlikte çay içerek sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum