1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Amatör kümede kavgalı maç
Amatör kümede kavgalı maç

Amatör kümede kavgalı maç

Rize’de Çayspor ile İyiderespor kulüpleri arasında oynanan amatör lig maçının sonunda çıkan olaylarda İyiderespor Başkanı hastanelik oldu.

A+A-

Muhammet KAÇAR - Rize’de Çayspor ile İyiderespor kulüpleri arasında oynanan amatör lig maçının sonunda olaylar çıktı. Sahaya giren İyideresporlu taraftarlar rakip takım oyuncularına saldırdı. Polis biber gazı sıkarak olaylara müdahale etti. İyiderespor kulübü başkanı Saffet Mete sıkılan biber gazından etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
Rize 1. Amatör küme grup maçı için Çayeli Şehir Stadı'nda Çayspor ile İyiderespor karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen müsabakanın 90 dakikası 0-0 tamamlandı. Maçın uzatma bölümlerinde bir gol bulan Çayspor maçı galip olarak tamamladı. Hakemin bitiş düdüğü ile saha bir anda karıştı. İyideresporlu bazı taraftarlar sahaya girerek rakip oyuncu ve teknik heyete saldırdı. Yumrukların ve tekmelerin havada uçuştuğu olaylara Polis biber gazı sıkarak müdahale etti. Sıkılan biber gazından etkilenen İyiderespor kulüp başkanı Saffet Mete hastaneye kaldırıldı. Kendine gelen Mete, yaşanan olaylardan dolayı kendi taraftarları adına herkesten özür dileyerek görevinden istifa ettiği açıkladı. Olaylar takviye Polis ekibi gelmesiyle güçlükle yatıştırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum