1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Anavatan’dan Yangın sürprizi
Anavatan’dan Yangın sürprizi

Anavatan’dan Yangın sürprizi

Anavatan Partisi Pazar İlçe Teşkilatı, Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın'a milletvekilliği adaylığı için teklifte bulundu.

A+A-

Naci GÜVEN - Anavatan Partisi Pazar İlçe Başkanı Birol Kılıç, düzenlediği basın toplantısında Pazarspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın’ın partilerinden aday olması yönünde bir düşünce taşıdıklarını belirterek, “Anavatan partisi Pazar ilçe teşkilatı olarak ilçemizin spor takımı olan Pazarspor’u fedakârlıkla yöneterek başarılarında söz sahibi olan işadamımız Sayın Hüseyin Yangın’ı aday adayı olarak görmek istiyoruz. Kulüp başkanımız yangın’ın adayımız olmasından gurur duyarız. Pazar’a başkanlığındaki gibi iyi hizmetler edeceğine inandığımız için aday adayı olmasını arzu ediyoruz. Yangın, hiçbir zaman rant ve para peşinde değildir. Onursal Başkanımız Mesut Yılmaz ile diyalogları çok iyi olduğu için Yılmaz’ın da olaya sıcak baktığını biliyoruz. Bu anlamda partimize gelen yoğun talepler doğrultusunda Sayın başkan Yangın’a teklifimizi ilettik.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum