1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Anneler gününde dev konser
Anneler gününde dev konser

Anneler gününde dev konser

Pazar’da anneler günü, Kapalı Spor Salonu’nda yörenin önde gelen sanatçılarının vereceği konser ve şenlik gösterileriyle kutlanacak

A+A-

NACİ GÜVEN
A.Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından Anneler Günü'ne özel tertiplenen dev konser 11 Mayıs Pazar günü saat 11.00'de Pazar Mehmet Akif Pirim kapalı Spor Salonu'nda yapılacak.

Yörenin önde gelen sanatçıları, Erdal Bayrakoğlu, Yasemin Yıldız, Özlem Devran, Kenan Erman, Osman Selimoğlu, Derya Çalıkıran, Necdet Yıldız ve Hüseyin Uçan'ın sahne alacağı dev konserde halk oyunları ekibinin gösterileri de programa renk katacak.

A.Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Hamza Kandemir, davetiyelerin Bilge Alışveriş Merkezi, Çiçek Pazarı ve girişte gişeden temin edilebildiğini belirterek, “Anneler gününde yöremizin yetiştirdiği usta sesleri bir araya getirmek istedik. Okul aile birliği olarak her yıl anneler gününde özel program düzenlemekteyiz. Bu yıl biraz daha farklı ve renkli olsun istedik. Programdan elde edilecek gelirle okulumuzun güvenlik kamera sitemi kurulacak. Aynı zamanda bu gelirlerin durumuna göre muhteşem bir yılsonu mezuniyet törenini de düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu anlamda katılımın yüksek olmasını bekliyoruz.. Programımızı Karadeniz TV de yayınlayacak. İyi bir organizasyon olması için yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz. İnşallah herkesin beğeneceği güzel bir anneler günü kutlaması gerçekleştireceğiz” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum