1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Arama çalışmaları yeniden başladı
Arama çalışmaları yeniden başladı

Arama çalışmaları yeniden başladı

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dalganın denize sürüklemesi sonucu kaybolan üniversite öğrencisini arama çalışmalarına, yeniden başladı.

A+A-

Merkez Mahallesi sahilindeki rıhtımda önceki akşam arkadaşlarıyla birlikte yürürken aniden gelen büyük dalgaya kapılarak denize düşen Senem Kasap'ın (21) bulunması için yapılan arama çalışmalarına, dün akşam havanın kararması ve fırtına nedeniyle ara verilmişti.

Bu sabah fırtınanın dinmesi ve hava şartlarının iyileşmesiyle genç kızı arama çalışmalarına yeniden başlandı. Rize Deniz Polisi timinden 2 dalgıç, Sinem'in denize düştüğü rıhtımdan dalış yaptı. Ayrıca sahil güvenlik ekipleri ile vatandaşlar da sahil kenarından arama çalışmalarına katılıyor.

Bu arada, Kredi Yurtlar Kurumu Fındıklı Yurt Müdürü Selim Turna, Senem Kasap'ın denize düştüğü akşam kendisi ile birlikte olan arkadaşlarının psikolojik durumlarının çok kötü olduğunu belirterek, “Bu öğrencilerden bazıları ilçeden ayrılıp memleketlerine gitti. Üzerlerinde büyük bir baskı hissediyorlar” dedi.

Turna, Fındıklı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü yetkilileriyle görüşerek, bu öğrencilerin bütünleme sınavlarında mazeretli sayılmalarını istediklerini, öğrencilerin sınavlarının, ilerleyen günlerde kendilerini iyi hissettiklerinde yapılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum