1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen MYO'ya 6 atama olacak
Ardeşen MYO'ya 6 atama olacak

Ardeşen MYO'ya 6 atama olacak

Rize Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet İshak Demir, okullarına 6 öğretim görevlisi atanacağını söyledi.

A+A-

Demir, yaptığı açıklamada, okullarının Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, sivil toplum örgütleri ile ilçedeki hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan bağışlarla bugünkü durumuna geldiğini belirterek, ''Okulumuzun iç donanımı konusunda çalışmalarımız devam etmekte. Sınıflar için gerekli olan sıra ve masaların siparişi verildi. Önümüzdeki günlerde hazır bir şekilde okulumuza ulaştırılacaklar'' dedi.
Kurumları bünyesinde ''Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama'' ile ''Turizm ve Otelcilik'' bölümlerinin açılacağını duyuran Demir, ''Bölümlerin açılmasıyla birlikte okulumuza 6 öğretim görevlisi atanacak. Şu anda odalarını donatıyoruz. Bu iş tamamlandıktan sonra göreve başlayacaklar'' diye konuştu.
Demir, bölge ve ülke yararını gözeterek okulları bünyesinde yeni bölümlerin açılması için çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum