1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'de, kanser yürek yaktı
Ardeşen'de, kanser yürek yaktı

Ardeşen'de, kanser yürek yaktı

Kanser illeti genç yaşlı demeden can almaya devam ediyor. Ardeşen ilçesinde kanserden yaşamını yitiren 24 yaşındaki genç sevenlerini yasa boğdu.

A+A-

Yasin BAŞALMAZ - Ardeşenli 24 yaşındaki Mehmet Ali Berberoğlu da kansere yenildi. Hayatının baharında amansız hastalığa yakalanan Berberoğlu geçirdiği ameliyatlar ve tedaviye rağmen yaşama veda etti. Karadeniz’de özellikle son yıllarda kanser vakalarından ölümlerin genç nüfusa kadar sirayet etmesi Çernobil tedirginliğini de büyük oranda artırmaya başladı.

2,5 yıldır kanser illetiyle boğuşan Ardeşenli genç M.Ali Berberoğlu’nun Ardeşen Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi devam ederken yaşama veda etmesi sevenlerini de yasa boğdu.

M.Ali için bugün Ardeşen Zenimos Yurtsever camiinde kılınan cenaze namazında gözyaşları sele döndü. M.Ali’nin sevenleri son görevlerini yerine getirirken herkes Çernobil’den kaynaklandığına inandıkları kanser illetinin ne zaman ve nereye kadar daha kimlerin canını yakacağı tedirginliğini taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum