1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'de heyecan veren kongre
Ardeşen'de heyecan veren kongre

Ardeşen'de heyecan veren kongre

İki listenin yarıştığı Ardeşenli minibüsçülerin kongresinde büyük bir heyecan yaşandı. 64 oy alan Kemal Memoğlu, 5 oy farkla yeni başkan oldu.

A+A-

Recep ÇAMKERTEN - Ardeşen 21 numaralı minibüsçüler kooperatifi olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Kooperatif binasında yapılan genel kurulda Kemal Memoğlu ve İsmail Şeremet’in listeleri yarıştı. Divan başkanlığını Sabri bayraktarın yaptığı ve son derece çekişmeli geçen seçimde 123 üyenin tamamı oy kullandı. Oylama sonrası Kemal Memoğlu 64 oy alarak, 59 oy alan İsmail Şeremet’i 5 farkla geçerek yeni başkan oldu. Kemal Memoğlu’nun yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Maksut Şeremet, Mustafa Altıparmak, Mehmet Terzi, Mehmet Çırakoğlu, Recep Koçoğlu ve İbrahim Aydın. Denetleme kurulu ise Mustafa Terzioğlu, Yaşar Bayboğa ve Mustafa Hacıoğlu yer aldı.

Seçim sonrası açıklamada bulunan çiçeği burnunda Başkan Kemal Memoğlu, yılardır bu meslekle ilgilendiğini ve yönetimde yer aldığını belirterek, “Önemli bir görev üstlendik. Minibüsçü arkadaşlarının vermiş olduğu bu kutsal görevi en iyi şekilde temsil ederek hizmet vereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum