1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'de Tuğba Ekinci rüzgarı
Ardeşen'de Tuğba Ekinci rüzgarı

Ardeşen'de Tuğba Ekinci rüzgarı

Ardeşen ilçesinde asker adayları onuruna verilen konserde sahneye çıkan Tuğba Ekinci, kendisini öpmeye çalıştılar diye programını yarıda bıraktı.

A+A-

Rize'nin Ardeşen ilçesinde 87-4 tertip asker adayları onuruna verilen konserde sahneye çıkan Tuğba Ekinci, kendisini öpmeye çalışanlar sebebiyle programını yarıda bırakmak zorunda kaldı.
Askere gitmeye hazırlanan Burhan Yenlarek ve Uğur Günak, askere gidecek tertip arkadaşlarına Belediye Düğün Salonu'nda bir veda gecesi düzenledi. Konserde; Kenan Erman, İbrahim Sarı, Muzaffer Ateş, Yaşar Demiratar ve Osman Selimoğlu isimli yöresel sanatçılar, Türk bayrağını öpüp, tekbir getirerek, asker adaylarını coşturdu.
 
Konser öncesinde sahne sırasını beklerken basın mensuplarının sorularına cevap veren Tuba Ekinci, "Askere gidecek gençler için hazırlanmış bu organizasyonda ben de konser vermeye geldim. 'O Şimdi Asker' isimli şarkım onları hem etkiler hem de büyüler" dedi.
Daha sonra sahneye çıkan Ekinci, kıvrak hareketleriyle şarkılarına renk kattı. "Yöre insanını iyi bildiğim için kapalı giydim, ama yine de göbek atmayı ihmal etmeyeceğim" diyen Ekinci, şarkı söylediği sırada kendisini öpmek isteyenlerin çokluğu sebebiyle sahneden ayrılmak zorunda kaldı. Ekinci'nin sahneden ayrılması üzerine arbede yaşandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum