1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen'den Gürcistan'a köprü
Ardeşen'den Gürcistan'a köprü

Ardeşen'den Gürcistan'a köprü

Gürcistan’ın Abasha şehrinden bir heyet Ardeşen Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mümtaz Sinan ile bir görüşme yaptılar.

A+A-

Yasin BAŞALMAZ - Gürcistan’ın Abasha şehrinden bir heyet Ardeşen Belediyesi’ni ziyaret etti. Kaymakam Bedri Çaçava ve Belediye Başkanı Yori Iobayia ile beraberindeki heyet Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan ile bir süre makamında görüştü. Başkan Nevzat Sinan ziyaretin anısına konuk heyet adına Kaymakam Bedri Çaçava’ya bir serender maketi hediye etti. Gürcü heyet bölgedeki ziyaretlerinde kendilerine gösterilen ilgiden hoşnut kaldıklarını belirterek, karşılıklı münasebetlerin artırılması anlamında Başkan Mümtaz Sinan’ı da Gürcistan’a davet ettiler. Görüşmede Kaymakam Çaçava ile Başkan Sinan’ın karşılıklı Lazca kelimelerle anlaşmaya çalışmaları ise ilginç detay olarak dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum