1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Armatörlerden Çaykur'a ziyaret
Armatörlerden Çaykur'a ziyaret

Armatörlerden Çaykur'a ziyaret

İncelemelerde bulunmak için Rize’ye gelen Türkiye Armatörler Kooperatifi Yönetim Kurulu, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret etti.

A+A-

Türkiye Armatörler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Kaptanoğlu, Başkan Yardımcısı Sefer Kalkavan, Genel Müdür Engin Mete, Yönetim Kurulu Üyeleri Şadan Bayraktar, Hamit Tomba, Sadık Kalkavan, Adil Pandır, Serdar Şekerci, Recep Şişmanyazıcı, Taylan Kalkavan ve Burhan Deval, bir dizi gezi ve incelemeler yapmak için geldikleri Rize'de, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret ederek kurum çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldılar.
 
Yönetim Kurulu başkanı Gündüz Kaptanoğlu; bölge bölge ekonomisini yakından ilgilendiren Çaykur’u her zaman takip ettiklerini belirterek, “Kısa zamanda yakalanan başarıdan dolayı başta Sayın Genel Müdürümüz Ekrem Yüce olmak üzere tüm ekibini kutluyoruz. Zarar eden Kurum kısa zamanda kendi ayakları üzerinde durmayı başararak kar eder duruma gelmiş. Bizler de bölge insanı olarak Rize’ye gelmişken Sayın Genel Müdürümüzü ziyaret edip kendisine teşekkür etmek istedik.” Dedi.
Genel Müdür Ekrem Yüce ise bu nezaketlerinden dolayı Türkiye Armatörler Kooperatifi Yönetim kuruluna teşekkür ederek Çaykur ve çay hakkında kendilerine kısa bir brifing verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız