1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Artvin'de heyelan korkusu
Artvin'de heyelan korkusu

Artvin'de heyelan korkusu

Artvin'in Borçka ilçesinde Yeniyol Mahallesi'nde kayaların üzerinde inşa edilen evler, yeni evler için kazılan arsa sebebiyle tehlike arz etmeye başladı.

A+A-

Yeni yol mahallesinde yeni yapılacak evler için Malik Keskin tarafından arsa açılması sebebiyle yapılan kazılarla daha önce inşa edilen evler tehlikeye girdi. Hikmet Keskin 'e ait çift daireli 4 katlı evde oturanlar tehlikeye karşı tahliye edildi.
Malik Keskin “Buralarda ev kurmak çok zor, ben evi inşa ederken yol yoktu, insan gücü ve ilkel imkanlar ile evin malzemesini taşıdık ve kürek kazma ile evin arsasını çıkararak ev kurdum. Şimdiki aklım olsa asla buraya ev kurmazdım. Kayanın sağlam olduğunu düşünerek evin önün açtık ama yanıldık ve evi tehlikeye soktuk ve evde oturanları da mağdur ettik.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum