1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Aslan'dan Pazar Üniversite Derneği'ne ziyaret
Aslan'dan Pazar Üniversite Derneği'ne ziyaret

Aslan'dan Pazar Üniversite Derneği'ne ziyaret

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazar Üniversite Derneği'ni ziyaret ederek Başkan Abdullah Uzun'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

A+A-

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazar İlçesi Eğitim Üniversite Birimleri Araştırma ve Geliştirme Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Abdullah Uzun ve Başkan Yardımcısı Sadık Hür’ün hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Aslan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Pazar’da eğitimle ilgili aktif bir derneğin bulunmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Aslan, “Çalıştığım yerlerden aşinalığım var bu konulara. Ancak ilk defa yükseköğretimi destekleme misyonuyla bir derneğin varlığı, Pazar’ın bu noktadaki farkını ortaya koyuyor.” dedi.

Dernek Başkan Yardımcısı Sadık Hür, her kesimin katkılarıyla Pazar’da yüksekokulun ardından fakültenin de kurulduğunu ifade ederek, “İlerisi düşünülerek, işadamlarımızın da katkılarıyla bin öğrencinin eğitim alacağı bir yüksekokul kuruldu. Bu, altyapı oldu ve fakülteye geçiş kolaylaştı. Bu anlamda hem ilçe içinden hem de dışından Pazarlılar destek sağladılar. Dernek bir takip organı olarak işadamlarımızın yönlendirilmesi anlamında değerlendirmelerde bulundu. Halkın işbirliğiyle yapılan çalışmalar sahipsiz kalmıyor” diye konuştu.

myo1.20130124190213.jpg

Pazar İlçesi Eğitim Üniversite Birimleri Araştırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Abdullah Uzun da Kaymakam Selçuk Aslan’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ile getirerek, “Derneğimiz ve okulumuzun gelişimine değerli kaymakamlarımızın katkılarını unutamayız. Sizlerden önceki kaymakamlarımız bu anlamda bizlere çok değerli destekler sağladılar. Aynı destek ve ilginin sizlerde de olduğunu görmekten mutluluk duyduk. Önceki görev yeriniz Kovancılar’daki eğitime olan desteğiniz bizim için umut oldu. Yüksekokulumuzun kurulmasından sonra şimdi de ziraat ve doğa bilimleri fakültesinin açılması üzerimizdeki sorumluluğu daha da artırdı.” şeklinde konuştu.

myo2.20130124190225.jpg

Kaymakam Aslan’ın Pazar Eğitim Üniversite Birimleri Araştırma ve Geliştirme Derneği’ndeki ziyaretine daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan da katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız