1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ayder yolunda kaza: 1 ölü 3 yaralı
Ayder yolunda kaza: 1 ölü 3 yaralı

Ayder yolunda kaza: 1 ölü 3 yaralı

Çamlıhemşin Ayder Yaylasında dereye uçan araçta bulunan 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Selim Can Aydın yönetimindeki 06 GD 6161 plakalı otomobil Ayder’den dönüş yaparken, kontrol noktası mevkiinde sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu.

ayderkaza.jpg

Kazada, araçta bulunan Alparslan Sefa Sadıklar dere sularına kapılarak olay yerinde hayatını kaybederken diğer 3 kişi yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar Kaçkar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazada Trabzonspor eski yöneticisi Köksal Sadıklar'ın oğlu olduğu öğrenilen Alpaslan Sefa Sadıklar ise ekipler tarafından dereden çıkarılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

paylasim.jpg

Kazadan önce son paylaşım 
Kaza öncesinde Selim Can Aydın sosyal medya hesabından Alpaslan Sefa Sadıklar ile olan fotoğrafını paylaştı ve altına "dostum" yazdı. Kazadan hemen önce gerçekleştirildiği anlaşılan bu paylaşım görenleri duygulandırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum