1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ayder'de boğalar alana sığmadı!
Ayder'de boğalar alana sığmadı!

Ayder'de boğalar alana sığmadı!

Geleneksel olarak düzenlenen 13. Çamlıhemşin Ayder Festivali, bugün yapılan boğa güreşleri ile sona erdi. Boğalar seyircilerin arasına daldı!

A+A-

Göktürk FIRAT - Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası'nda geleneksel olarak düzenlenen 13. Çamlıhemşin Ayder Kültür ve Sanat Festivali, bugün yapılan boğa güreşleri ile sona erdi.
Ayder Yaylası'ndaki Galer Düzlüğü'nde yapılan boğa güreşlerine Rize ve Artvin'den çeşitli kategorilerde yaklaşık 45 boğa katıldı.

Boğa güreşlerinde bazı boğalar rakiplerine boyun eğerek kaçmak zorunda kalırken, bazı izleyiciler kaçan boğaların altında kalarak ölüm tehlikesi yaşadı. Kilolarca ağırlıktaki boğaların altında kalan 2-3 izleyici ise hiçbir şey olmamış gibi müsabakaları izlemeye devam ederken, yarışmada dereceye giren boğalara yaklaşık 14 milyar değerinde ödül dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum