1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. BAK, SPOR YATIRIMLARINI DEĞERLENDİRDİ
BAK, SPOR YATIRIMLARINI DEĞERLENDİRDİ

BAK, SPOR YATIRIMLARINI DEĞERLENDİRDİ

Pazarspor Gölbaşı maçını izleyen AK Parti Rize Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak, 'Rize’de spora yönelik çalışmalara ağırlık vereceğiz' dedi.

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, Rize’de sporun gelişmesindeki çalışmalarına ağırlık vereceklerini, sadece futbolda değil, hentbol gibi diğer branşlarda da büyük başarıların yakalanacağını söyledi.

bak3.20150426182810.jpg

Pazarsporlu futbolcularla maç öncesinde bir araya gelen Bak, Pazarspor’un Gölbaşıspor’la olan karşılaşmasını izledi.

bak5.20150426183041.jpg

Rize’deki spor tesislerinin iyileştirilmesinde önemli çalışmaların yapıldığını belirten Bak, spor camiasında edinmiş olduğu tecrübeleri Rize’nin spor faaliyetlerini geliştirmede kullanacağını ifade etti.

bak6.20150426192611.jpg

BÜTÜN SPOR DALLARINDA ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR
Kendisinin Kasımpaşa Spor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da genel sekreterlik ve Türkiye Güreş Federasyonu’nda başkanlık görevlerini yürüttüğünü belirten Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, “Spor camiasında önemli görevlerde yöneticilik yaptım. Edinmiş olduğum bilgi ve tecrübelerimi Rize için kullanacağım. Şehrimizdeki spor potansiyeli geliştirilip, gençlerimizi spora yönlendirilerek önemli başarılar sağlanabilir. Bu konuda çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz” dedi.

bak1.20150426183122.jpg

RİZE’YE SPOR TESİSLERİNDE BÜYÜK YATIRIM
Ak Parti İktidarları döneminde Rize’de spora büyük yatırımlar yapıldığını söyleyen Bak, “Rize’de sporun geliştirilmesine yönelik olarak büyük çalışmalar yapılmıştır. Özellikle tesisleşme anlamında önemli eserler ortaya konulmuştur. Salarha Sporcu Kamp Eğitim Merkezi, Rize şehir merkezinde yapımı tamamlanın Kapalı Spor Salonu, Yarı ve Tam Olimpik yüzme havuzu bunlardan birkaçıdır. Bunların yanında ilçelerdeki futbol sahalarının yenilenmesine büyük destekler verilmiştir” şeklinde konuştu.

bak4.20150426183150.jpg

MAÇ SONRASI TEBRİK ETTİ

Osman Aşkın Bak, maçın Pazarspor lehine 3-1'lik galibiyetle sonuçlanmasının ardından pazar53 kameralarına yaptığı açıklamada, "Pazarspor ligin sembol isimlerindendir. Bu sezon her ne kadar biraz sıkıntılar yaşansa da gelecek yıl çok daha iyi bir ekip ve yeni hedefler çerçevesinde mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.
 

bak2.20150426183100.jpg

vid.jpg İŞTE VEKİL BAK'IN O AÇIKLAMALARI:



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum