1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bak, Turistlere Rize’yi İngilizce Anlattı
Bak, Turistlere Rize’yi İngilizce Anlattı

Bak, Turistlere Rize’yi İngilizce Anlattı

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, Ardeşen’de esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı Suudi Arabistanlı bir turiste İngilizce olarak Rize’yi anlattı.

A+A-

Suudi Arasbistan’dan tatile gelen ve Doğu Karadeniz Bölgesini ziyaret eden turist, Osman Aşkın Bak’tan Rize’deki turizm faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Bak, Suudi Arabistanlı turiste Fırtına Vadisi’nin turizm yönünden geliştirileceğini, yapılacak olan kayak tesisleriyle kış sporlarının yaygınlaştırılacağını söyledi.

bak2-003.jpg

Yeşil Yol’la birlikte yayla turizminin geliştirileceğini, konaklama tesisleri bakımından da bölgenin üst seviyelere getirileceğini belirten Bak, oluşturulacak olan yürüyüş parkurlarıyla birlikte yaylaların rahatlıkla gezilip görülebileceğini ifade etti.

bak1-002.jpg

Osman Aşkın Bak Suudi Arabistanlı turiste, Rize’de deniz üzerinde bir havalimanı yapmaya başladıklarını, böylelikle bölgeye yapılacak olan seyahatlerin kolaylaşacağını söyledi. Turist, projeleri oldukça beğenerek, fikirlerinin bölgeye faydalı olacağını dile getirdi.

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum