1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakırcı’dan Kavalcı’ya plaket
Bakırcı’dan Kavalcı’ya plaket

Bakırcı’dan Kavalcı’ya plaket

Rize Belediye Başkanı Bakırcı, Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilcisi B. Ali Kavalcı'ya uyuşturucuyla mücadeledeki çalışmalarından dolayı plaket verdi.

A+A-

Rize Belediyesi, sigara, alkollü içki ve uyuşturucu madde kullanımının zararları konusundaki çalışmaları dolayısıyla Rize Yeşilay Cemiyeti Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı'yı plaketle ödüllendirdi.

Birçok sivil toplum örgütü, dernek ve vakıflarla birlikte, gençlerin; eğitim, sağlık, spor gibi yararına olan çalışmaları, gönüllü olarak yürüttüklerini söyleyen Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, “Rize Yeşilay Cemiyetimiz de tüm zararlı madde ve alışkanlıklara karşı bizimle uzun zamandır beraber işbirliği içersinde çalışmaktadır. Yaptığımız ortaklaşa bir programla ünlü sinema sanatçımız ve Yeşilay gönüllüsü Cüneyt Arkın'ı şehrimize getirerek, binlerce gencimize uyuşturucularla mücadele konulu bir konferans verdirdik. Çok yoğun ilgi gördü. Ben de bir Yeşilay gönüllüsü olarak, alkol, uyuşturucu ve sigara öldürür, kumar söndürür, spor güldürür diyorum.” şeklinde konuştu.

Yeşilay Cemiyeti Rize Temsilcisi Bayram Ali Kavalcı ise Başkan Bakırcı'ya teşekkür ederek, “Sayın başkanımızın Rize'nin geleceğine yönelik yapmış olduğu kalıcı yatırımlar ve hizmetler Yeşilay'ımız tarafından da takdirle takip edilmektedir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum