1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakırcı'ya Trabzon sahip çıktı
Bakırcı'ya Trabzon sahip çıktı

Bakırcı'ya Trabzon sahip çıktı

Kendi ilinde kendi parti milletvekillerinin bile sert tepkisine maruz kalan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'ya en net destek Trabzon'dan geldi.

A+A-

Trabzon Gençlik Hareketi Kültür Derneği, yaptığı açıklama ile Güneydoğu sorunuyla ilgili açıklamaları nedeniyle edata linçe tabi tutulan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya sahip çıktı.

Trabzon Gençlik Hareketi Kültür Derneği’nin Başkanı Hakan Usta imzasıyla yapılan açıklamada "Rize Belediye Başkanımız Sayın Halil Bakırcı, mert bir insandır. Söylediklerinin tamamı değerlendirilmeden bazı sivil toplum örgütü temsilcileri tarafından linç edilmek isteniyor. Bu ülkede Peygamber efendimize hakaret edenlere yönelik böyle bir tepki gösterilmezken, sözleri çarpıtılarak verilen ve buna rağmen özür dileyen Başkan Halil Bakırcı’ya yönelik linç çalışmasını kabullenmiyor ve başkanımızın görevine bundan sonra da devam edeceğine inanıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum