1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Balkondan düştü mü atladı mı?
Balkondan düştü mü atladı mı?

Balkondan düştü mü atladı mı?

Rize'den İzmit'teki akrabalarını ziyarete giden bir kişi, balkondan atladı. Durumu ağır olan şahsın intihar mı ettiği yoksa kazayla mı düştüğü araştırılıyor.

A+A-

Alınan bilgiye göre, Rize'den İstanbul'a gitmek için yola çıkan İbrahim Hacıoğlu (44), İzmit'te akrabalarının yanına uğradı. Mehmet Ali Paşa Mahallesi Mut Apartmanı'nda akrabalarıyla görüşen Hacıoğlu, sigara içmek için balkona çıktı. Görgü tanıklarının ifadesine göre 3. katın balkonundan aşağı sarkan İbrahim Hacıoğlu, dua okuduktan sonra kendini aşağı bıraktı.

Olay yerinde ilk tedavisi yapılan Hacıoğlu, Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen şahsın intihar mı ettiği yoksa kazayla mı balkondan düştüğünü araştıran polis, soruşturmayı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum