1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Barış, yaşam savaşını kaybetti
Barış, yaşam savaşını kaybetti

Barış, yaşam savaşını kaybetti

Doğum gününde geçirdiği trafik kazasının ardından ağır yaralanan ve 6 gündür yaşam mücadelesi veren Barış Akarsu hayatını kaybetti.

A+A-

Barış'tan acı haber

Doğum gününde geçirdiği trafik kazasının ardından ağır yaralanan ve 6 gündür yaşam mücadelesi veren Barış Akarsu hayatını kaybetti. Hastane bahçesinde toplanan yaklaşık 2 bin kişi gözyaşına boğuldu

 Bodrum'da doğum gününde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve 6 gündür yoğun bakımda tutulan sanatçı ve oyuncu Barış Akarsu (28), dün saat 23.00 sıralarında yaşama veda etti.
"Yalanci Yarim" dizisinin çekimleri, konser ve düzenlediği şarkı yarışması nedeniyle Bodrum'da bulunan Akarsu, 29 Haziran gecesi, doğum gününü kutlamak için İstanbul'dan gelen eski kız arkadaşı Zeynep Koçak (24) ve Koçak'ın arkadaşı Nalan Kahraman'la (37) Göltürkbükü beldesinde yemek yedi. Ardından Koçak'ın kullandığı otomobille, arkadaşlarının kendisi için düzenlediği doğum günü partisine katılmak üzere yola çıktı. Torba Kavşağı'na geldiğinde, durmadan İzmir-Bodrum karayoluna çıkan otomobil, bir kamyonun çarpması sonucu yaklaşık 30 metre sürüklendi. Kahraman olay yerinde, Koçak da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Taksicilerin yardımıyla araçtan çıkarılan Akarsu ise ambulansla Özel Bodrum Hastanesi'ne götürüldü. Akarsu'nun duran kalbi, doktorların çabasıyla çalıştırıldı.

İyi haber bir türlü gelmedi

Annesi Nermin, babası Selahattin ve kız kardeşi Nermin Akarsu, dizide başrolü paylaştığı Merve Sevi, arkadaşları, sanatçı dostları, hayranları, sürekli Akarsu'nun sağlığına kavuşması için dua etti. Ancak bu iyi haber bir türlü gelmedi. Akarsu, 6 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.
Beyin cerrahı Opr. Dr. Abdullah Şervet ve Başhekim Bedrettin Ulusoy, hastane önünde yaptıkları açıklamada, "Maalesef sanatçı Barış Akarsu'yu kaybettik. Yaptığımız tıbbi müdahaleler yeterli olmadı" dediler.
Açıklamanın ardından kısa sürede hastane bahçesinde toplanan Barış'ın 2 bin hayranı gözyaşlarına boğuldu. Baygınlık geçiren 4 kişi acil serviste tedavi altına alınrken, hastane basın mensuplarına kapatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum