1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başarılı 500 öğrenci Çanakkale’ye götürülüyor
Başarılı 500 öğrenci Çanakkale’ye götürülüyor

Başarılı 500 öğrenci Çanakkale’ye götürülüyor

RİZE VALİLİĞİ BAŞARILI 500 ÖĞRENCİYİ ÇANAKKALE’YE GÖTÜRÜYOR

A+A-

Rize Valiliği tarafından yürütülen Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) projesi kapsamında, Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü dolayısı ile Rize’de derslerinde başarı gösteren 500 öğrenciyi Çanakkale’ye götürüyor.

9-10 ve 11. sınıflardan seçilen başarılı 500 öğrenciden Çanakkale’ye gidecek olan 100 kişilik ilk grup bugün Rize Valiliği önünde düzenlenen tören ile aileleri ile vedalaşarak öğretmenleri nezaretinde yola çıktılar.

Çanakkale ve Bursa’da dört gün geçirecek olan öğrenciler Rize’de döndükten sonra diğer gruplar Çanakkale’ya götürülecek.

canakkale1.20150502172049.jpg

Rize Valiliği önünde düzenlenen törende konuşan Rize Valisi Ersin Yazıcı, Çanakkale programının RENK projesine renk kattığını belirterek, “Çanakkale’de ki şehitlerin sayesinde bugün huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşıyoruz. Her zaman bunun bilincinde olmamız gerekir. Öğrencilerimizden ziyaret süreci boyunca Çanakkale konulu sohbetler etmelerini tavsiye ediyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından hak oyunları gösterisi sunuldu. Çanakkale’ye gidecek olan öğrenciler uğurlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız