1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başbakan Cuma günü Rize’de
Başbakan Cuma günü Rize’de

Başbakan Cuma günü Rize’de

Başbakan Erdoğan'ın 3 gün sürecek Rize programı belli oldu. Erdoğan hem Rize merkez hem de Ardeşen'de halka hitap edecek.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Başbakan Tayyip Erdoğan’ın 9 Şubat Cuma günü başlayacak 3 günlük Rize programında hem Ardeşen hem de Rize’de halka hitap edeceği bildirildi.
Rize’de çeşitli açılışlar gerçekleştirecek Başbakan Tayyip Erdoğan’ın gezisiyle ilgili bir basın açıklaması yapan Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, “Sayın Başbakanımız Cuma akşamı ilimizde olacaklar ve kendi evinde konaklayacaktır. Cumartesi günü ise saat 13.00’de yeni Kültür Sitesi’nin açılışını gerçekleştirerek burada halkımıza hitap edecektir. Rize Merkez Anadolu Lisesi’nin temel atma töreninden sonra 100. Yıl Paketleme Fabrikası bitişiğinde Tıp Fakültesi inşaatının temeli atılacak. Pazar günü Ardeşen’de Belediye tarafından yapımı tamamlanan tesislerin açılış kurdelelerini kesecek olan sayın Başbakanımız burada halkımıza hitap ettikten sonra aynı gün Ankara’ya dönecek” dedi.
 
Başbakan'ın Rize Programını Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum