1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başbakan Davutoğlu kongre için Rize'ye geliyor
Başbakan Davutoğlu kongre için Rize'ye geliyor

Başbakan Davutoğlu kongre için Rize'ye geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan sıfatıyla ilk kez Rize’ye geliyor. İşte Başbakan'ın yarınki programı:

A+A-

AK Parti Rize 5. İl Olağan Kongresi'ne katılmak üzere yarın Rize’ye gelecek olan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, kongreden sonra ise Rize Valiliği ve Rize Belediyesi’ne ziyarette bulunaca.

Başbakan Davutoğlu, ziyaretlerin ardından Rize programını tamamlayarak, AK Parti Trabzon Olağan Kongresine katılmak üzere Trabzon’a hareket edecek. Trabzon Kongresine katılacak olan Davutoğlu, daha sonra ise Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesine ziyaretlerde bulunacak.

Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar’ın aday olmayacağı ve Rize İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Avcı’nın tek aday olarak seçime gireceği kongre, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda saat: 10.00’da başlayacak. Başbakan Davutoğlu’nun ise kongre salonuna 11.00’de geleceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum