1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başbakan Erdoğan baba ocağında
Başbakan Erdoğan baba ocağında

Başbakan Erdoğan baba ocağında

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, günün ilk saatlerinde karayoluyla Trabzon'dan baba ocağı Rize'ye geldi.

A+A-

Göktürk FIRAT - Dinlenmek üzere Trabzon'dan karayolu ile Rize'nin Güneysu İlçesi Merkez Mahallesi'ne hareket eden Başbakan Erdoğan'ın birçok ilçe ve beldede halk tarafından yolu kesildi. Halk tarafından sevinçle karşılanan Erdoğan, "Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan" şeklindeki sloganlarla karşılaştı. Trabzon'un Of İlçesi'nde partililer tarafından Erdoğan'ın yol güzergahına üzerinde, "Burası Of kapısı, açana köşk kapısı. Oflunun duası makbul olur, dua edene köşk yolu açık olur" yazılı bir kapı konuldu. Başbakan Erdoğan kapıdan geçerek Ofluları selamladı. Başbakan Recep Tayip Erdoğan, baba ocağı Rize'de de büyük sevgi gösterileri ile karşılandı.

 Partililer Erdoğan'ı il sınırında bin araçtan oluşan bir konvoyla karşıladı. Yol boyunca Erdoğan'a konvoyla eşlik edildi. Gece yarısından sonra baba ocağı Rize'nin Güneysu İlçesi'ne ulaşan Erdoğan, araçtan Güneysululara seslendi. Hemşehrilerini araçtan selamlayan Erdoğan, Eski Kültür Bakanı İsmail Kahraman'ı halk arasında görünce araçtan indi. Başbakan Erdoğan, Kahraman ile ayakta bir süre sohbet etti. Bir hayli yorgun görünen Erdoğan, daha sonra dinlenmek üzere Merkez Mahallesi'nde bulunan kendisine ait eve geçti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum