1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başbakan Erdoğan yolu açacak
Başbakan Erdoğan yolu açacak

Başbakan Erdoğan yolu açacak

Karadeniz Sahil Yolu'nun açılışına katılacak olan Başbakan Erdoğan, Samsun'dan Sarp'a kadar uzanan yolu 2 günde otobüsle geçerek Rize'ye varacak.

A+A-

Yapımına 1987 yılında başlanan Karadeniz Sahil Yolu, 20 yıllık serüven dolu bir sürecin ardından tamamlandı. 544 kilometrelik yolun açılışı, 7 Nisan'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirilecek. Samsun'dan Sarp'a kadar uzanan ve 13 hükümet eskiten Karadeniz Sahil Yolu'nun açılışı görkemli törenlere sahne olacak. Başbakan Erdoğan, 7 Nisan'da Samsun'daki Çarşamba Havaalanı'ndan Başbakanlık otobüsüne binerek Karadeniz Sahil Yolu'nu iki günlük bir yolculukla geçecek. Yol boyunca halkı selamlayacak olan Başbakan Erdoğan, tamamlanan Karadeniz Sahil Yolu'nu da denetleyecek. Başbakan Erdoğan'ın, iki günlük yolculuğunun ilk gününde Ordu'da bir de miting düzenlemesi öngörülüyor. Erdoğan'ın yolculuğu memleketi Rize'de son bulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum