1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başbakan'dan dev projelere onay
Başbakan'dan dev projelere onay

Başbakan'dan dev projelere onay

Halil Bakırcı'nın 2. dönem için söz verdiği dev projeleri, Başbakan Erdoğan'ın Rize'deki mitingde tek tek gündeme getirmesi, Başkan'ın elini güçlendirdi.

A+A-

Başbakan Recep Tayip Erdoğan Rize Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı mitingde Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın İslampaşa'da yapılacak sosyal alan, Otogar projesi, Meydan projesi, Dağbaşına teleferik, Rize'nin geleceğini değiştirecek Güney Çevre Yolu” gibi dev projelerini gündeme taşıması heyecana neden oldu.

Başkan Bakırcı'nın 2,5 yılda yapmayı taahhüt ettiği dev projelerin Başbakan Erdoğan tarafından coşkulu kalabalığa tek tek sayılması, bu yatırımlara Başbakan Erdoğan'ın verdiği önem olarak değerlendirildi.

Binlerce kişinin katıldığı coşkulu mitingde 5 yılda Rize'nin çehresinin değiştiğini belirten Başbakan Erdoğan dolgu alanında yapılan düzenleme çalışmalarına dikkat çekti.

Erdoğan konuşmasında; “Vermiş olduğumuz bütün sözleri tuttuk. 2008 yılının ortalarından itibaren Rize'de doğalgaz kullanılmaya başlandı. Yeni projelerle şehirlerimiz geleceğe hazırlanıyor. Ben inanıyorum ki yine bu dönemde Endüstri Mühendisi değerli hemşerim Halil Bakırcı ile Rize'deki 5 yıllık başarıya yeni başarılar ilave ederek 'Ddurmak yok hizmete devam!' diyeceksiniz. Çünkü bizler dürüst, kararlı belediyecilik istiyoruz. Biz sizin emanetinize nasıl sadık kaldıysak, nasıl yücelttiysek, sizler de; 'İslampaşa'da yapılacak sosyal alan, otogar projesi, meydan projesi, Dağbaşı'na teleferik, Rize'nin geleceğini değiştirecek güney çevre yolu' gibi dev projelerle oylarınıza talip olan Halil kardeşimize sahip çıkacaksınız” ifadelerini kullandı.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum