1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başbakan'ın kravatını satıyor!
Başbakan'ın kravatını satıyor!

Başbakan'ın kravatını satıyor!

Rizeli balıkçı 28 yaşındaki Hasan Koçal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan geçen yıl kente geldiğinde aldığı kravatı, seyyar balık tezgahında sergiliyor.

A+A-

Rizeli balıkçı Hasan Koçal, iyi bir fiyat verilmesi halinde satacağı kravatın gelirini bir hayır kurumuna bağışlayacağını söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın 24 Ağustos 2008'de Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde yapılan AKP Merkez İlçe Kongresi'ne katıldığını, kongre sonrasında da istediği kravatı kendisine verdiğini anlatan AKP Rize il Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi de olan Hasan Koçal, çok değer verdiğini söylediği kravatı, seyyar balık tezgahında 'Başbakanımızın kravatıdır' yazısı ile sergiliyor.

Kravatı iyi bir fiyata satarak gelirini bir hayır kurumuna bağışlamayı düşündüğünü anlatan Hasan Koçal, “Şu ana kadar alıcı çıkmadı. Ben de değişik zamanlarda kravatı balıkçı tezgahında sergiliyorum. Alıcı çıkarsa satacağım. Alıcı çıkmıyor ama oldukça ilgi görüyor” dedi.

Koçal, iki yıl önce gıda sektöründeki işyerinin iflas etmesi üzerine el arabası ile balık satışı yaptığını da sözlerine ekledi. (Kaynak: Hürriyet)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum