1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başhekim Çırakoğlu'na operasyon
Başhekim Çırakoğlu'na operasyon

Başhekim Çırakoğlu'na operasyon

Rize 82.yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Lütfü Çırakoğlu ameliyat oldu. Başhekim Çırakoğlu'nun durumunun iyi olduğu belirtildi.

A+A-

Bayram Ali KAVALCI - Rize 82.yıl Devlet Hastanesinin başarılı ve sevilen Başhekimi Opr.Dr. Lütfü Çırakoğlu kasık fıtığından ameliyat oldu.Rize’de genel cerrah olarak yılardır yapmış olduğu yüzlerce ameliyatla insanların sağlığına neşter atan Dr. Çırakoğlu’nun ameliyatını ise Hastanesinin başarılı doktorlarından meslektaşı Sezgin Mumcu gerçekleştirdi. Anestezi uzmanı Dr. Zelkif Kazdal’ın da hazır bulunduğu operasyonla kasık fıtığı rahatsızlığı sonucu meslektaşlarına ameliyat için emanet olan Opr. Dr. Lütfü Çırakoğlu “Uzun zamandır oluşan fıtık beni rahatsız ediyordu. Sürekli ameliyat edenin ameliyat olmayacağı diye bir şey yoktur. Sağ olsun meslektaşım Sezgin Bey kasığımdaki bu fıtıktan beni kurtardı. İki doktor arkadaşla ameliyatta bulunan tüm personele teşekkür ediyorum. Bir gün hastanede kaldım. Bir hafta evimde kalarak iyileşmem tamamlandıktan sonra hemen işimin başına döneceğim. İnsan hayatında sıralama yaparsanız, sağlıktan daha önemli bir öncelik yoktur. Herkes öncelikle sağlığına çok iyi baksın. Bu rahatsızlığım nedeniyle bizzat ziyaretime gelerek, geçmiş olsun dileklerini ileten, telefonlarla, mesajlarla, çiçekle ve her türlü ulaşımla şifa dileyen tüm meslektaşlarıma, dostlarıma ve şehrimizin her kademesindeki yönetici ve görevlilerine, görev yaptığım hasta hane ve Rize Devlet hasta hanemizin doktor ve çalışan personeline, hastalarıma, esnafımıza, tüm halkımıza, Sivil toplum temsilcilerimize, Rize’de görev yapan yazılı ve görsel basın temsilcilerine şükranlarımı iletiyorum. Herkese dualarımla sağlık ve mutluluklar diliyorum ” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum