1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Basa Ankara’dan döndü
Başkan Basa Ankara’dan döndü

Başkan Basa Ankara’dan döndü

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya giden Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Ahmet Basa çalışmalarını tamamlayarak döndü.

A+A-

Ak Parti Pazar İlçe Başkanı Ahmet Basa yatırımların takibi ve bir dizi yeni projelerle ilgili Ankara’da yapmış olduğu ziyaretleri tamamlayarak ilçeye döndü. Ankara temasları hakkında basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Basa, “Çok faydalı bir program oldu. Kısa ama net sonuçlar aldığımız, ilçemiz adına önümüzdeki günlerde hayırlara vesile olacak bazı ziyaretler gerçekleştirdik. Pazar ilçesi bürokraside önemli mevkilerde önemli şahsiyetler barındırmaktadır. Bu da bizim için gurur vesilesi olduğu kadar ilçemizin hak ettiği yatırımların başlaması anlamında da önemli bir avantajdır. Son Ankara ziyaretimizde gerek siyasilerle ve gerekse bürokratlarla çok güzel temaslarımız oldu. Elimizdeki mevcut projeleri sunduk. Bunun yanı sıra yeni birkaç ek proje de gündeme geldi. İlçede yapacak olduğumuz değerlendirmelerin ardından yeniden Ankara’ya giderek çalışmalarımızı hızlandıracağız.” dedi. (NOT: Geziyle ilgili detay ve fotoğrafların yer aldığı Analizi okumak için buraya tıklayın)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız