1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. BAŞKAN BASA'DAN NÜFUS TEŞEKKÜRÜ
BAŞKAN BASA'DAN NÜFUS TEŞEKKÜRÜ

BAŞKAN BASA'DAN NÜFUS TEŞEKKÜRÜ

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, merkez nüfusuna yaptığı katkılardan dolayı Pazar Rehabilitasyon’a teşekkür plaketi verdi.

A+A-

ABDULLAH UZUN
Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Güzelyalı Mahallesi’ndeki Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Başkan Basa, çalışanlar ile görüşüp, hastaları ziyaret ettikten sonra Kurum Müdürü Metin Ayar’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ayar.jpg

2010 yılında faaliyete başladıklarını ve kısa sürede faaliyetlerini genişleterek 168 kişilik kapasiteye ulaştıklarını söyleyen Müdür Metin Ayar, “Merkezimizde şu anda 160 engelli vatandaşımıza hizmet veriyoruz. 83 çalışanımız var. 5 bin 140 metrekare alanda kurulmuş merkezimize Rize, Trabzon, Artvin ve Gümüşhane illerinden hastalarımız geliyor. Merkezimizde hemşire, psikolog, sosyal hizmet uzmanı bulunuyor. Kurumumuz Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlıdır. Merkezimize hastalar bu bakanlığa bağlı Rize il Müdürlüğü tarafından gönderilmektedir. Merkez olarak yeni projelerimiz var. Bunları zaman içinde hayata geçireceğiz. Pazar Belediye Başkanımız Ahmet Basa’nın bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan kurum olarak çok memnunluk duyuyoruz. Verilen bu plaket bizim için çok önemlidir. Emeklerimizin boşa gitmediğini görmek bizim çalışma şevkimizi daha da artırıyor.” dedi.

eng1.20150224191559.jpg

Başkan Basa ise desteklerini sürdüreceklerini ifade ederek, “Engelli Bakım Merkezimiz Pazar ilçemize ve diğer ilçelerimize olduğu gibi komşu illere de hizmet veriyor. Özellikle nüfus sayımında bizlere göstermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Merkezimizin ilçemizde bulunması bizim için çok önemlidir. Burada bakımı yapılan hastalara en azından yalnızlıklarını unutturmak, dert ve kederlerine ortak olmak için zaman içinde vatandaşlarımızın da gelip ziyaret etmesi çok önemlidir. Böyle müesseselerin yaşatılması gerekir.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum